EasyPAGES KMS Edition
Nav: Home |Sitemap
SiteSearch:  
 Nieuws en info
  Introductie

  Wat en waarom?

  Persmededelingen

 EasyPAGES
  Waarom EasyPAGES?

  Demo aanvragen

 Referenties
  Wie zijn onze klanten ?14/06/2024 - 19:37
Kennismanagement nu bereikbaar met EasyPAGES - Herk-de-Stad, 30/11/2004
Nieuw pakket is zeer performant en verbluffend betaalbaar
Tot nu toe waren systemen voor kennismanagement wegens hun hoge prijs vooral verspreid in grote ondernemingen. Het nieuwe softwarepakket ?Solution Wiz EasyPAGES? brengt kennismanagement in het bereik van elke kmo. Een prijsvergelijking met concurrerende pakketten leidt eerst tot ongeloof. Tot men EasyPAGES leert kennen als een gebruiksvriendelijk, snel en compleet systeem om de vitale kennis in de onderneming te houden, te actualiseren en voor iedereen beschikbaar te stellen. Van ongeloof tot enthousiasme: dat is precies het ?traject? dat ook de firma Harol doorliep, die EasyPAGES gebruikt sinds augustus 2004.

Goed kennisbeheer maakt het verschil
In onze westerse kenniseconomie gaat het concurrentievoordeel naar bedrijven die hun kennis het best benutten. Dat veronderstelt: het bewaren van die kennis (ook als een medewerker het bedrijf verlaat), het vermijden van kennisredundantie (dezelfde kennis is op meerdere plaatsen opgeslagen) en het snel en eenvoudig beschikbaar stellen ervan. De kennis die in de hoofden zit, moet dus ook in een ?collectief bedrijfsgeheugen? terechtkomen.

Web-based
Zo?n collectief bedrijfsgeheugen is makkelijk samen te stellen met het recent ontwikkelde EasyPAGES. Dit is een web-based softwarepakket dat een webbrowser ? zoals Internet Explorer ? gebruikt om informatie en documenten op te slaan, te bewerken en weer op te roepen. Via het intranet van de onderneming, maar ook via het internet, uiteraard met de nodige beveiligingen. Het pakket bevat soepele mogelijkheden om groepen gebruikers bepaalde rechten te geven (bv. aanmaken, bewerken, oproepen). Van elk kennisitem wordt in EasyPAGES een artikel aangemaakt; zo?n artikel kan verschillende onderdelen en een groot aantal attachments bevatten. Een attachment is een bestaand document van het type .doc, .txt, .xls, .ppt en .pdf, dat aan het artikel wordt gehecht en dus mee in de kennisbank wordt opgenomen. Brieven, memo?s, verslagen, presentaties, berekeningen, afbeeldingen, e-mails,...: alles wat relevante informatie bevat, blijft bewaard. Tot men beslist dat het niet meer relevant is.

Snel zoeken
Een sterk onderdeel van EasyPAGES is de zoekfunctie. Razendsnel wordt de hele kennisbank, inclusief de attachments, doorzocht. Zoeken gebeurt op een term of termen; de zoekopdracht kan algemeen zijn of beperkt tot bepaalde (sub)categorieŽn, periodes, auteurs en dergelijke. De zoekresultaten worden overzichtelijk gepubliceerd, met aangehechte afbeeldingen als aanklikbare thumbnails. Wanneer medewerkers ervaren hoe makkelijk het is om iets terug te vinden, zijn ze des te meer gemotiveerd om kennis en informatie systematisch in EasyPAGES te publiceren.

Volwaardig KMS
EasyPAGES bevat verder een systeem om problemen op te volgen en op te lossen, een gebruikersforum, een ideeŽnbus, een agenda, een telefoonlijst (indien gewenst), een FAQ-module en nog andere snufjes. Het is dus meer dan een databank of een CMS (Content Management System), maar wel degelijk een volwaardig KMS (Knowledge Management System).

Opleiding inbegrepen
EasyPAGES is een standaardpakket dat in ruime mate kan worden gecustomiseerd aan de wensen van de klant. Het kan worden aangekocht en geÔnstalleerd bij de klant; ťťn dag opleiding van de gebruikers is inbegrepen. Een andere formule is de hosting op de server van TipiSoft; de gebruikers hebben toegang tot het systeem via een beveiligde verbinding (SSL) over het internet.

Harol getuigt
Harol,  fabrikant van zonwering en rolluiken, is sinds augustus 2004 gebruiker van EasyPAGES. Laurent Draelants (gedelegeerd bestuurder) en Guido Nijs (manager kwaliteit en informatiesystemen) verklaren eensgezind hun keuze als volgt: ?Wij kozen voor EasyPAGES om drie redenen: de lage instap (de implementatie verliep zeer vlot), het gebruiksgemak (men kan er als het ware intuÔtief mee werken) en de onweerstaanbare prijs. En dat voor een product dat zelfs beter presteert dan duurdere pakketten.?

Het pakket ?Solution Wiz EasyPAGES? is ontwikkeld door Solution Wiz en wordt op de markt gebracht en ondersteund door TipiSoft. Beide ondernemingen leggen zich toe op het ontwikkelen van software voor specifieke toepassingen.Contacten 
Eli Smets
 Solution Wiz
 Spoorwegstraat 13
 3800    Sint-Truiden
E-mail: 
http://www.wiz.be

Marc Kerkhofs
 Solution Wiz
 Spoorwegstraat 13
 3800    Sint-Truiden
E-mail: 
http://www.wiz.be

Erwin Tips
 aariXa
 Diestsesteenweg 22
 3540    Herk-de-Stad
Tel.: +32 13 55 33 56
GSM.: +32 477 63 72 22
E-mail: 
http://www.aariXa.be


 
Print
Bookmark
 


© 2002 - Solution Wiz easyPAGES