EasyPAGES KMS Edition
Nav: Home |Sitemap
SiteSearch:  
 Nieuws en info
  Introductie

  Wat en waarom?

  Persmededelingen

 EasyPAGES
  Waarom EasyPAGES?

  Demo aanvragen

 Referenties
  Wie zijn onze klanten ?20/02/2024 - 23:54
Wie zijn onze klanten ?
Sommigen schreeuwen het van de daken, anderen houden het liever voor zichzelf om niet de aandacht te vestigen op de fouten van het verleden, maar ÚÚn ding hebben al onze klanten gemeen: ze zijn dik tevreden met hun KMS.

Heel lang bestaat de KMS-editie van EasyPAGES nog niet, maar getest en goedgekeurd is ze alleszins wel.  Getuige hiervan het enthoesiasme waarmee o.a. Guido Nijs, kwaliteitsmanager van Harol Consyst NV te Diest, zijn ervaringen deelt over het pakket.

"Wij kozen voor EasyPAGES om drie redenen: de lage instap (de implementatie verliep zeer vlot), het gebruiksgemak (men kan er als het ware intu´tief mee werken) en de onweerstaanbare prijs. En dat voor een product dat zelfs beter presteert dan duurdere pakketten.?

Sommige andere klanten hadden er reeds een KMS-implementatie opzitten, na jaren werk en na het betalen van hopen geld, maar zonder succes.  Vooral deze mensen nog overtuigen om aan een KMS te beginnen, viel niet mee.  Er was vooreerst de ontmoediging: ze hadden geen zin meer om "opnieuw door al die ellende te moeten".  Er was daarnaast de skepsis: "'t Zal weer wat zijn" of "Geen twee keer aan een zelfde steen".  En er was ook deels de weerstand om moeten toe te geven aan...hun verlies.

Maar toch waren er ook onder hen die weer geŰngageerd raakten.  En dit na een toelichting over de werking van het systeem.  De reacties waren verbijsterend.  "Kan het dat allemaal ?", "Zo'n eenvoud in gebruik ?", ...  En eigenlijk dook er terug wantrouwen op als ze prijs hoorden voor de volledige implementatie, inclusief installatie bij de klant en inclusief de inbegrepen opleiding: "Voor dat geld ?".

Voor 1 klant bedroeg de prijs, die hij betaald had voor zijn voorheen ge´mplementeerd en nooit gebruikt KMS, meer dan 8x de prijs van onze uiteindelijke factuur na implementatie.  Met meer mogelijkheden en een gemakkelijkere gebruikersinterface dan zijn vorige KMS.

Waarom zou u ook eens niet vrijblijvend een demo aanvragen over dit KMS ? Het neemt slechts een paar uurtjes van uw tijd in beslag. U verliest zelfs geen tijd in verplaatsing: wij komen de demonstratie geven in uw bedrijf. Waarom nog wachten ?

Contacten 
Erwin Tips
 aariXa
 Diestsesteenweg 22
 3540    Herk-de-Stad
Tel.: +32 13 55 33 56
GSM.: +32 477 63 72 22
E-mail: 
http://www.aariXa.be


 
Print
Bookmark
 


© 2002 - Solution Wiz easyPAGES